Zelf ervaren

Integratie

screenshot features integratie

Door integratie van bestaande systemen in Coconut, krijgt de eindgebruiker een centraal punt waar alle bedrijfsapplicaties samenkomen. In plaats van een extra systeem erbij, krijgen eindgebruikers een plek waar alles bij elkaar komt.  

Integratie van bestaande systemen: Maak een centraal platform

Bestaande online applicaties kunnen in Coconut toegevoegd worden als menuonderdeel, zodat er een centraal platform ontstaat voor de eindgebruiker waar alle bedrijfsapplicaties bij elkaar komen. 

Single sign on: Log 1 keer in voor alle online applicaties

Met een Single Sign On oplossing hoef je maar 1 keer in te loggen op alle online applicaties van de organisatie. Coconut werkt met de meest gangbare SSO oplossingen. 

Configureerbaar: Pas de context aan je organisatie aan

De terminologie in Coconut is volledig aan te passen aan de organisatie. De voertaal kan ingesteld worden op Engels of Nederlands. De rechten kunnen aangepast worden aan de workflow binnen de organisatie. 

WebDav: Bekijk bestanden rechtstreeks op je computer

Met WebDAV kan je bij je bestanden en groepsbestanden via een netwerkschijf op de computer. Hierdoor kan je bestanden direct vanuit bijv. Microsoft Word in Coconut opslaan. 

Gebruikersbeheer: Beheer gebruikers zelf in LDAP of ActiveDirectory

Coconut  sluit aan op uw bestaande infrastructuur, zoals een LDAP repository of een ActiveDirectory. Het voordeel is dat het gebruikersbeheer op één plek plaatsvindt. 

MediaWiki: Vind informatie uit een bestaande Wiki

Het is mogelijk om een bestaande MediaWiki te integreren in Coconut. Hierdoor vind je de informatie uit de Wiki terug in de zoekresultaten.