Zelf ervaren

Intranet

screenshot features intranet

Ieder bedrijf heeft een centraal punt nodig voor de belangrijkste informatie. Coconut maakt het beheren van deze informatie makkelijker door het ondersteunen van de workflow en het aanbieden van een gebruiksvriendelijk content management systeem.  

Nieuwsblog: Blijf op de hoogte van het belangrijkste nieuws

Wil je iedereen binnen de organisatie bereiken, gebruik dan het nieuwsblog. Lezers kunnen direct feedback geven op het nieuws. Bovendien is er op deze blog de mogelijkheid voor een communicatieafdeling of redactie om de belangrijkste berichten in een carrousel met hoofdberichten te plaatsen. 

Infopagina's: Altijd up-to-date bedrijfsinformatie

Maak algemene bedrijfsinformatie beschikbaar voor iedereen, zoals procedures, voorwaarden en andere organisatorische informatie. De bedrijsinformatie kun je beheren met een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) met versiebeheer. Je kan hier verschillende rollen aanwijzen met specifieke rechten, waardoor je de eindredactie in eigen hand kan houden. 

Coconut Center: Jouw persoonlijke dashboard

Iedere medewerker heeft zijn eigen persoonlijke dashboard: Coconut Center. Hierop vind je in een oogopslag wat er gaande is binnen de organisatie. Naast het centraal geplaatste netwerkverkeer waarop je berichten van collega’s en groepen voorbij ziet komen, zie je ook vele andere zaken. Denk aan de laatste forumreacties, aankomende opleidingen en het laatste nieuws van het nieuwsblog. Bijzonder is dat je ook zelf rss-feeds van je favoriete nieuwssites kunt toevoegen. Ook widgets van je profielen op LinkedIn, Twitter en Facebook kun je toevoegen om je persoonlijke dashboard compleet te maken.