Zelf ervaren

Het Coconut team

Wij zijn Coconut

Milan Jansen

Full stack developer

Als all-round developer ligt m'n aandacht vooral bij kwaliteit: ervoor zorgen dat Coconut gewoon werkt, goed blijft werken en bovendien soepel aanvoelt voor onze gebruikers.


Gewapend met een kritische blik, automatische tests en goede tools lukt dat best goed.

Foto van Milan Jansen

Terry Seidler

Full stack developer

Als developer binnen het Coconut-developmentteam werk ik veel met Ruby on Rails, javascript (EmberJS), relationele- en graph-databases. Ik word vrolijk van beautiful code en nieuwe dingen doen met software. Op professioneel gebied maak ik me sterk voor veilige webapplicaties, bruikbare software en een snelle reactie op feedback. Verder word ik herkend aan mijn groote collectie badeendjes en dat terwijl ik ze nadrukkelijk niet spaar.

Foto van Terry Seidler

Athina Dimitriadou

Implementatiebegeleider

Een implementatie van een intern sociaal netwerk is veel meer dan de installatie en inrichting. Als projectmanager van implementaties kijk ik niet alleen naar het technische en functionele deel, maar vooral naar hoe medewerkers actief willen zijn. De what’s in it for me? van de medewerker staat hierin centraal. Voor mij is een implementatie succesvol wanneer de opdrachtgever en de medewerkers van de betreffende organisatie de meerwaarde van een dergelijke oplossing zien en ervaren.

Foto van Athina Dimitriadou

Annemarie de Vries

Frontend developer & designer

Naast mijn rol als frontend developer werk ik ook aan het ontwerp van Coconut. Door deze combinatie ben ik bij het hele proces betrokken. Mijn doel is om een nuttig product te maken, waar mensen met plezier gebruik van maken. Daarom is, naast het bedenken van de functionaliteit, het evenzo belangrijk dat gebruikers deze functies kunnen vinden en het fijn vinden om ermee te werken.

Foto van Annemarie de Vries

Michiel de Jongh

Productmanager

In 2008 ben ik begonnen aan de opdracht om een nieuw intranet voor OGD te ontwikkelen. Al snel bleek dat een sociaal netwerk hiervan de basis moest vormen, ingegeven door het groeiende succes dat LinkedIn kreeg. Eén van de centrale problemen die we wilden aanpakken was het verbinden van medewerkers. Vanuit de verschillende vestigingen wilden we experts bereikbaar maken voor iedereen. En ook moest het makkelijker worden om invulling te geven aan je ambities. In 2010 hebben we besloten om Coconut door te ontwikkelen en op de markt te brengen.

 

Mijn interesse gaat uit naar eenvoudige interfaces die precies doen wat je verwacht. Ik volg de laatste technologie op de voet en destilleer daar toepassingen binnen Coconut uit. Tot vervelends van de Coconutdevelopers toe, blijf ik ze overspoelen met de laatste technische oplossingen.

Foto van Michiel de Jongh

Daan de la Parra

Directeur 

Tijdens mijn studie kreeg ik uitgebreid mee dat mensen beperkingen en voorkeuren hebben waar de techniek rekening mee moet houden, wil het toegevoegde waarde hebben. Mijn wens om mensen te helpen met techniek motiveerde mij om de ict in te gaan. Nog steeds ben ik gemotiveerd om collega’s en klanten blijer te maken met ict. Met Coconut ben ik dan ook enorm gedreven om technieken mensvriendelijk in te zetten. Het moet tot nut zijn op een manier dat je er ook tijdens het gebruik vrolijker van wordt.

Foto van Daan de la Parra