Zelf ervaren

Coconut op Congres Intranet 2011

16 maart 2011
Antonie Kersten

Accountmanager

Antonie's avatar

Afgelopen dinsdag (15 maart) was Coconut voor het eerst aanwezig op het Congres Intranet 2011. Het Congres Intranet 2011 was de vuurdoop van Coconut voor het publiek en de reacties zijn positief. Het publiek werd geïnformeerd door verschillende sprekers en intranet- en enterprise social media presentaties van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, Vitens, Fokker, Hogescholen Utrecht en Ede, Omron, LeasePlan, Het Wereld Natuur Fonds, OOA, NOC-NSF, Achmea, Ziggo, Cisco en Rabobank.

 

Naast het goed gevulde programma hadden de bezoekers de mogelijkheid om de bedrijvenmarkt te bezoeken. Op de bedrijvenmarkt gingen bezoekers in gesprek over Coconut en werd Coconut gedemonstreerd.