Zelf ervaren

BNR Nieuwsradio besteedt aandacht aan Coconut en Stel de vraag

17 maart 2011
Joep van der Zijden
Joep's avatar

Vanavond om 19:00 is OGD te gast bij BNR Digitaal om te praten over ons online ict-adviesplatform steldevraag.com.

 

 

BNR Nieuwsradio logo

BNR Digitaal is het radioprogramma van BNR Nieuwsradio over “hoe u uw werk beter kunt doen en uw vrije tijd leuker kunt maken met hulp van de techniek”. Het programma wordt gepresenteerd door radiomaker en journalist Herbert Blankesteijn. Hij interviewt Joeri Pruys, bij OGD verantwoordelijk voor communicatie en vormgeving, en één van de initiatiefnemers van online ict-adviesplatform steldevraag.com.

 

 

OGD werd uitgenodigd door Herbert om te praten over de drijfveer en doelstellingen achter steldevraag.com. Waarom zijn we hiermee begonnen? Hoe werkt het precies? Wat is de doelgroep? Welke vragen kan men stellen op steldevraag.com? Deze en andere vragen worden door Joeri beantwoord in een gezellig interview in de BNR-studio in Amsterdam.

 

Daarnaast is er later in de uitzending aandacht voor Coconut, ons nieuwe enterprise social network, dat deze week is gelanceerd op Congres Intranet 2011.

Wilt u deze uitzending beluisteren? Stem dan vanavond om 19:00 uw radio af op BNR Nieuwsradio. U kunt het programma later terugluisteren op de site van BNR.