Zelf ervaren

Beginnen met Coconut is nu nog makkelijker geworden

15 mei 2012
GP Gooiker

Frontend developer

GP's avatar

Als je nieuw bent in Coconut wil je snel aan de slag om nieuwe mensen te leren kennen en de juiste groepen te vinden. Dé manier om gevonden te worden is je profiel in te vullen en je collega's te laten weten waar je kennis van hebt. Zo krijg je een herkenbaar gezicht binnen Coconut.

 

We hebben een systeem gebouwd waarmee we mensen die nieuw zijn in Coconut op weg helpen.  We laten de hulp ter plekke zien waar het nodig is, zodat je stap voor stap zien wat je kunt doen.

 

 

De hulp is precies toegespitst op wat je nodig hebt. Als je iets in Coconut al begrijpt, laten we er geen hulp bij zien. Zo zorgen we ervoor dat je je kunt blijven concentreren op wat belangrijk is: omgaan met je collega's en mensen met de juiste kennis vinden voor je projecten. Bekijk nu de preview video:

 

Als we in de toekomst nieuwe functies in Coconut bouwen, kunnen we deze met dit helpsysteem makkelijk uitleggen. Ook hebben we hebben de vormgeving opgefrist, zodat we weer helemaal bij de tijd zijn.