Zelf ervaren

Vraag een demonstratie aan en win een reis naar de zon

14 juni 2012
Antonie Kersten

Accountmanager

Antonie's avatar

Zon, zee en strand

De zomer laat helaas op zich wachten dit jaar. Wacht u af of zoekt u de zon zelf op? Coconut biedt nu de mogelijkheid aan twee personen om de zon op te zoeken in Barcelona en aan het strand cocktails te drinken, genietend van de zon en een uitzicht over zee.

 

 

Hoe zorgt u ervoor dat u die persoon bent?

Vraag hier een persoonlijke demonstratie aan van Coconut om met eigen ogen te zien wat de voordelen zijn. Maak collega’s enthousiast en nodig ze uit om erbij te zijn.

 

De demonstratie

Tijdens de demonstratie presenteren we de visie achter Coconuten en demonstreren we Coconut persoonlijk. We verdiepen ons in uw organisatie en we bespreken graag de thema's die spelen. Ook adviseren we over hoe Coconut toegepast kan worden binnen uw organisatie en wat er voor nodig is om het tot een succes te maken. We vertellen hoe wij Coconut implementeren (van technische implementatie tot communicatie naar eindgebruikers) en samen kunnen we nadenken over het opzetten van een eventuele business case.

 

Actievoorwaarden