Zelf ervaren

Inloggen in Coconut kan nu ook via LinkedIn

18 juni 2012
Antonie Kersten

Accountmanager

Antonie's avatar

Vandaag is de nieuwe versie van Coconut voor itSMF Nederland gereleased. de ruim 2500 leden van itSMF kunnen vanaf nu inloggen met hun LinkedIn account, zich via Coconut aanmelden voor itSMF evenementen en worden op weg geholpen via de introductietour. Morgen (19 juni) vindt de itSMF Academy plaats waar Coconut aanwezig zal zijn om de nieuwe features te demonstreren.

 

Inloggen via LinkedIn

ITSMF leden kunnen zich vanaf nu aanmelden via hun LinkedIn account, zodat wachtwoorden niet meer kwijtraken en informatie vanuit LinkedIn geïmporteerd kan worden. Dubbele invoer op het persoonlijke profiel wordt hierdoor verminderd en het gebruik wordt makkelijker gemaakt. Wachtwoord kwijt? Dan kan er makkelijk en snel een nieuw wachtwoord aangevraagd worden via LinkedIn.

 

Aanmelden voor itSMF evenementen

ITSMF organiseert jaarlijks meerdere evenementen voor ict-professionals. Vanaf vandaag verloopt deze aanmelding geautomatiseerd via Coconut. Op Coconut is informatie te vinden over het evenement en kan men zich direct aanmelden. ITSMF kan vervolgens de aanmeldingen exporteren.

 

De Coconut introductietour

De Coconut introductietour helpt nieuwe gebruikers op weg in Coconut. Lees in een eerdere blogpost meer over deze functie