Zelf ervaren

13 september: Coconut Jam Session

20 augustus 2012
Antonie Kersten

Accountmanager

Antonie's avatar
Op donderdagmiddag 13 september organiseren we in Noordwijk de eerste editie van de Coconut Jam Session, een evenement voor Coconutklanten, geïnteresseerden en betrokkenen.
 

WAT HOUDT DE JAM SESSION IN?

 

 
Coconut Jam Session is een middag met presentaties vanuit verschillende invalshoeken. We staan stil bij de implementatie van social tools, co-creatie, de ervaringen van Coconut-eindgebruikers en de toekomstvisie van Coconut. Om het geheel een extra tropisch tintje te geven, zal de middag plaatsvinden op St(r)andplaats Nederzandt in Noordwijk. Natuurlijk is er, zoals een jamsessie betaamt, live muziek en heerst er een open sfeer die uitnodigt om het gesprek aan te gaan met andere bezoekers.
 

DE SPONTANITEIT VAN COCONUT

 

Net als in een muzikale jamsessie, waarin verschillende muzikanten samenkomen om muzikaal te improviseren, bieden wij met Coconut gebruikers de kans om het maximale te halen uit nieuwe ideeën en spontane samenwerkingsverbanden. Gebruikers kunnen samen een groep vormen en hebben dan met zijn allen beschikking over onder andere een microblog en chat, eigen pagina’s om ideeën uit te wisselen en een plek om documenten met elkaar te delen.
 

DEELNEMEN AAN DE SESSIE

 

Wilt u ook bij de Jam Session zijn? U bent van harte welkom en kunt zich direct aanmelden op LinkedIn. Direct contact met mij opnemen mag ook, dat kan via LinkedIn, e-mail of telefonisch (088 6500 000). Ook wanneer u andere vragen heeft of graag eens een demonstratie van de mogelijkheden van Coconut wilt zien.