Zelf ervaren

Werken met bestanden nu nog sneller in Coconut

26 september 2012
GP Gooiker

Frontend developer

GP's avatar

In Coconut kun je zelf groepen maken en mensen uitnodigen, zonder dat je de hulp van een IT-afdeling hoeft in te schakelen. Groepsleden kunnen vervolgens bestanden aan de groep geven en er samen aan werken. Je kunt altijd bij je bestanden, gewoon in de browser of in een netwerkshare op je computer of telefoon.

In de laatste update hebben we het werken met bestanden in groepen versneld. Zelfs als er extreem veel bestanden in een groep staan, werkt Coconut nu soepel. Werken met bestanden in een browser is tot vier keer sneller dan voorheen.

 

 

Hoe hebben we het voor elkaar gekregen dat je in een browser lekker soepel door de bestanden van de groep kunt bladeren?

Het resultaat mag er zijn, je kunt in een browser door je mappen klikken alsof ze op je computer staan.