Zelf ervaren

Bezoek OGD en Coconut op het itSMF Jaarcongres op 23 november

7 november 2012
Antonie Kersten

Accountmanager

Antonie's avatar

Gateway to business innovation through IT

Sinds een paar jaar werkt itSMF met Coconut. Dat heeft geleid tot een prettige samenwerking. Wij zijn al vaker betrokken geweest bij itSMF-evenementen en dit jaar staan we ook weer op het Jaarcongres. Het thema van deze editie luidt ”Gateway to business innovation through IT” en houdt verband met de luchtvaart. De dag is opgedeeld in zes delen, elk vernoemd naar een term uit het vliegverkeer. Hieronder een overzicht:

Aanmelding, informatie-uitiwisseling en kennisdeling via Coconut

ITSMF zet Coconut in als online netwerk voor informatie-uitwisseling en kennisdeling. Netwerken wordt makkelijk dankzij persoonlijke profielen met daarop ieders kennis, interesses en ambities. Informatie-uitwisseling en kennisdeling worden mogelijk gemaakt met groepen, forums en nieuws & info. Dit jaar wordt Coconut voor het eerst ook ingezet tijdens evenementen van itSMF voor onder meer het aanmelden. In Coconut kunnen de bezoekers van het Jaarcongres al voor het evenement met elkaar in gesprek over de verschillende thema’s.

 

 

OGD Service Delivery Dashboard

Naast Coconut is OGD aanwezig met het Service Delivery Dashboard. Dit is een door OGD ontwikkelde webapplicatie die u in één oogopslag  inzicht geeft in de kosten en effectiviteit van uw gehele ict. Zo neemt u snel de juiste beslissingen en kunt u uw ict-afdeling real-time sturen. Lees meer over het Service Delivery Dashboard in de blogpost die OGD’er Ian Upton onlangs schreef.

 

 

Wilt u er ook bij zijn?

Heeft u zich nog niet aangemeld en wilt u er ook bij zijn? Leden van itSMF klikken hier om zich aan te melden via Coconut. U logt in via uw LinkedIn-account en itSMF dient uw aanmelding goed te keuren wanneer u nog nooit bent ingelogd. Hierna kun u zich aanmelden. Klanten van OGD kunnen ook contact opnemen met hun accountmanager. Bent u geen klant en wilt u toch graag iemand van OGD spreken over het itSMF Jaarcongres? Vraag dan naar Antonie Kersten op 088 65 00 000.