Zelf ervaren

Start nu met een Coconut-pilot

10 december 2012
Antonie Kersten

Accountmanager

Antonie's avatar

Sinds Coconut op de markt is hebben we met onder andere itSMF en HealthNet TPO al mooie organisaties geholpen bij het stimuleren van communicatie, samenwerking en kennisdeling. Organisaties die het spannend vinden de stap naar een intern sociaal netwerk in één keer te maken, bieden we de kans vrijblijvend met Coconut kennis te maken tijdens een zes maanden durende pilot.

Pilot bij Jan Linders Supermarkten

Jan Linders Supermarkten is een supermarktketen met 58 locaties in het Zuiden en Zuid-Oosten van ons land en heeft onlangs besloten Coconut in pilot-vorm uit te proberen.

Betaalbaar, gemakkelijk en vrijblijvend

Ik kan me voorstellen dat overstappen naar Coconut voor u een grote stap lijkt. Het gaat om een andere manier van denken, (samen)werken en kijken naar uw organisatie. Misschien wilt u deze ontwikkeling wel maken, maar liever op een iets rustiger tempo? Met een pilot ontdekt u zelf de voordelen van Coconut, zonder in één keer de sprong in het diepe te wagen:

Lage kosten - U betaalt slechts 580 euro per maand

Snel uw eigen Coconut - De omgeving is binnen een week uitgerold en klaar voor gebruik

Geen verplichtingen - U zit nergens aan vast en kunt op uw gemak evalueren.

Hoe ziet de pilot eruit? Een deel als model voor het geheel

Een deel van de organisatie maakt zes maanden gebruik van Coconut. Deze groep wordt geselecteerd als model voor uw gehele organisatie, zodat u een beeld krijgt van wat Coconut daadwerkelijk toevoegt. De groep bestaat uit personen van verschillende afdelingen die al regelmatig met elkaar samenwerken. Een adviseur begeleidt de pilot en stuurt aan waar nodig.

Meer halen uit dezelfde mensen

De pilot-groep krijgt een voorproefje van hoe het is om te werken met Coconut. Vanuit één startpagina hebben ze toegang tot discussies op het forum, nodigen ze collega's uit om samen te werken en richten ze groepen op met gelijkgestemden. Op een eigen profielpagina laten ze bovendien zien wie ze zijn—zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Daarnaast heeft u een duidelijk overzicht van uw belangrijkste goed: uw medewerkers. U weet wat hen bezig houdt en bent op de hoogte van hun actuele kennis en ambities.

Het is maar een proef

Met de Coconutpilot zit u nergens aan vast. Na het traject van zes maanden is het volledig aan u of u verder wilt met Coconut of niet. Maak uw beslissing op basis van de meningen en de productiviteit van uw pilotgroep. En als u wilt, kijken we daarna samen verder naar mogelijkheden om de pilot een vervolg te geven. Zo niet, dan horen we graag waar u nog ruimte voor verbetering ziet.

Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via e-mail, mijn profiel op LinkedIn of door me direct te bellen op 06 241 333 65.