Zelf ervaren

Coconut Jam Sessions 2013

17 mei 2013
Antonie Kersten

Accountmanager

Antonie's avatar

Na het succes van afgelopen jaar, organiseert OGD ook dit jaar een aantal Coconut Jam Sessions door het hele land.

 

Update (3-6-2013): Samenvoeging Jam Sessions en toevoeging van presentatie Kai Bergin aan programma.

 

Tijdens een informatieve en interactieve middag bij u in de regio denken we samen na over het antwoord op vragen als:

 

Op het inschrijfformulier kunt u aangeven welke onderwerpen u graag besproken zou willen hebben tijdens de Jam Sessions. Wij kijken er naar uit om van u te horen over wat u belangrijk vind rondom de mogelijkheden van een private social network voor uw organisatie!

Welke Jam Session bezoekt u?

De gehele maand juni staat voor Coconut in het teken van de Jam Sessions. Aan welke van de twee Jam Session neemt u deel? Eerder stonden er vijf bijeenkomsten gepland. We hebben er echter voor gekozen verschillende Jam Sessions samen te voegen. Een van de redenen is dat het samenvoegen een betere match mogelijk maakt, tussen de verschillende aanwezige organisaties. Deelname is geheel gratis en kan in:

Kies welke datum en locatie u het beste schikt.

Enkele highlights van het programma

Alle Jam Sessions volgen ongeveer hetzelfde programma. Vanaf half twee ontvangen wij u graag met een lunch. Tijdens het inschrijven hebben bezoekers aangegeven dat zij graag behandeld willen zien hoe de community geactiveerd kan worden. In reactie daarop hebben we Kai Bergin van Human Connection bereid gevonden een presentatie hierover te geven. Om twee uur start het programma, waarin onder andere het volgende aan bod komt.

 

Visie en toekomst Coconut Michiel de Jongh, product owner
Live demonstratie Antonie Kersten, accountmanager
In gesprek met vakgenoten en eindgebruikers Rondetafelgesprekken
Het activeren van de community Kai Bergin, Human Connection
Netwerkborrel Inclusief een echte muzikale jamsessie