Zelf ervaren

OGD scoort goed in Giarte outsourcing performance 2014

25 oktober 2013
Stijn Dijkers

Marketing & communicatie

Stijn's avatar

Giarte heeft in haar outsourcing performance 2014-onderzoek klanten van ict-dienstverleners zoals OGD bevraagd en gescoord op aanbeveling. Trots kunnen we zeggen dat Giarte heeft gevonden dat 97% van de ondervraagde klanten OGD aan peers aanbeveelt als partner voor IT-uitbesteding. We scoren hoog op het gebied van onder andere servicemanagement, feedback en betrokkenheid. Coconut is een belangrijke tool in dit succes.

 

Onze scores in het onderzoek van Giarte zijn een fantastisch resultaat waar we trots op zijn. Een mooie aanmoediging door onze klanten, die ons belonen voor onze inzet en professionaliteit. Zij hebben ervoor gezorgd dat OGD wordt gezien als betrouwbare partij met continuïteit.

 

Dit geldt ook voor Coconut. Coconut wordt ontwikkeld door dezelfde OGD’ers, die de harde inzet en professionaliteit tonen die de Giarte-resultaten hebben opgeleverd. Want ook met Coconut streven we naar deze klanttevredenheid, betrokkenheid en hoge mate van aanbeveling. 

Coconut een van de tools voor succes van OGD

Coconut is een belangrijke tool in het succes van OGD. Wanneer OGD een grote nieuwe klant krijgt, of bij een klant een groot project doet, wordt een klantenteam samengesteld. Dit team werkt onder leiding van een service delivery manager in Coconut om bestanden te delen, pagina’s te maken en kennis te verzamelen in de wiki’s. Via Coconut wordt interne kennis snel gevonden, de continuïteit van de dienstverlening wordt geborgd en het bevordert de communicatie binnen de klantenteams. 

Bij Coconut staat de mens centraal

Zo’n onderzoek van Giarte is slechts een momentopname, maar het bevestigd dat de koers die we varen de juiste is. Ons OGD Samen slimmer-principe, hanteren we ook voor Coconut. We leveren niet enkel kwalitatief hoogstaande uitbestedingsdiensten, maar we begrijpen onze klanten. In de ontwikkeling van Coconut stellen wij daarom de mens centraal. Dat doen we door mensen zichzelf te laten zijn, te ontwikkelen vanuit de menselijke maat, het toeval te helpen en mensen te betrekken en te verbinden.

 

Meer weten over waarom klanten ons waarderen? Lees hier verder. En neem vooral contact op, ook voor alle kleine vragen.