Zelf ervaren

De Coconut mobile-app komt eraan

4 december 2013
Roelof Reitsma

Teamleider development

Roelof's avatar

Coconut is binnenkort ook beschikbaar op je mobiel. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan hier aan. Dan ontvang je als eerste een bericht zodra de app kan worden getest en in gebruik genomen kan worden. 

Waarom een mobile app?

Weinigen zal het concept byod (bring your own device) onbekend zijn. Wie werkt moet dat kunnen doen op zijn eigen device. Maar byod dekt inmiddels de lading niet meer. Anno 2013 spreken we steeds vaker van cyod (choose your own device). Medewerkers moeten ‘any place, any time’ en met ‘any device’ kunnen werken.

 

Ook wij vinden het belangrijk dat medewerkers zelf kunnen kiezen met welk device ze het liefst communiceren. Bijna driekwart van de Nederlanders beschikt inmiddels over een smartphone, en dit percentage zal de komende jaren alleen maar groeien. Het gevolg hiervan is dat de keuze voor een apparaat steeds vaker op een smartphone zal vallen. 

 

Coconut helpt mensen in organisaties te laten bloeien door kennis te organiseren, en effectieve communicatie en te faciliteren. Met de Coconut-app kan dit straks plaats- en tijdonafhankelijk. 

Wat kun je verwachten van de Coconut app?

De Coconut-app biedt alle functionaliteit die je mag verwachten van een mobiele applicatie. Daarnaast vind je vertrouwde Coconut-features zoals live streams van gesprekken, het laatste nieuws en discussiegroepen. Bestanden deel je net zo makkelijk op je telefoon als op je pc. Op zoek naar specifieke kennis of vaardigheden? Met de Coconut-app heb je altijd en overal toegang tot de profielen van al je collega’s.

 

Kortom: de Coconut-app maakt kennisdelen en samenwerken makkelijker. Zo weet je altijd wat er speelt.

 

De Coconut-app wordt ontwikkeld voor Android, iPhone en Windows Phone.