Zelf ervaren

Coconut ontwikkelt meer

20 december 2013
Stijn Dijkers

Marketing & communicatie

Stijn's avatar

Met de start van het werken aan de Coconut mobile-app is het team uitgebreid met drie nieuwe leden voor meer ontwikkelcapaciteit. Met de aankondiging van de app en de recente vernieuwingen in Coconut staan de eerste wapenfeiten al online. Tijd om even voor te stellen.

Welkom aan drie nieuwe leden van het Coconut team

Raoul en Stephan zijn erbij gekomen om te werken aan de Coconut mobile-app en Vincent versterkt de andere helft van het Coconut development team. Welkom! Met de komst van deze nieuwe krachten is het Coconut team daadkrachtiger dan ooit.

Vincent Robbemond

Developer

Gebruikers moeten gelijk met plezier aan de slag kunnen. Daarom streef ik naar gebruikersvriendelijke software van hoge kwaliteit. Om dit te bereiken kijk ik naar software vanuit het standpunt van de gebruiker, houd ik me op de hoogte van de laatste technieken en blijf ik altijd doorleren. Mijn voorliefde voor innovatie en het delen van kennis maken van Coconut voor mij het ideale project.

Stephan Becqué

Developer

In het Coconut-team werken we met cutting edge talen en tools en verbeteren we continue ons werkproces door intensieve kennisuitwisseling. Dit maakt het werken aan de Coconut-app voor mij een verrijkende ervaring. Ik ben een echte allrounder en draag daarom bij aan zowel frontend als backend. Programmeercode in optimale vorm gieten om zo de kwaliteit onder de motorkap te verbeteren, daar streef ik naar.

Raoul de Best

Developer

Als developer werk ik graag aan aantrekkelijke en intuïtieve user interfaces, in combinatie met de laatste technieken. Ik vind het leuk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en heb een passie voor gadgets. Zodra een device kan verbinden met internet, word ik enthousiast. Deze combinatie maakt werken aan de Coconut-app voor mij de ideale uitdaging.