Zelf ervaren

Coconut op Congres Intranet 2014: terugblik

1 april 2014
Stijn Dijkers

Marketing & communicatie

Stijn's avatar

Congres Intranet is al jaren hét intranet-event van het jaar. Ook dit jaar kwamen zo'n 500 bezoekers inspiratie opdoen en deelnemen aan een programma barstensvol sprekers over intranet en sessies over deelonderwerpen. Ook dit jaar waren wij weer aanwezig.

 

Hét intranet evenement van het jaar

Tussen de programma-onderdelen kunnen bezoekers de stands van intranetaanbieders betreden en hen spreken over intranet-gerelateerde oplossingen voor hun organisatie. Onze stand onderscheidde zich met een coconut-vibe: palmbomen, veel zonnig licht en een heuse Coconut-cocktailbar maakten onze stand een sfeervolle aanwezigheid.

 

Ook de laatste bèta-build van de Coconut mobile-app was te gebruiken, een primeur!

 

De Coconut cocktail bar

In gesprek met bezoekers serveerden we overheerlijke tropische cocktails (alcoholisch én non-alcoholisch) vanuit de Coconut cocktail bar. Zo kwamen bezoekers met ons tot veel gesprekken over de huidige status van de interne communicatie bij organisaties, organisaties die efficiënter willen werken en intranet-tooling die aan vernieuwing toe is.

 

Leer Coconut kennen tijdens een evenement

Wilt u ook Coconut tijdens een evenement beter leren kennen? Meld u aan voor onze Coconut lunchsessies in april en we nemen contact met u op.