Zelf ervaren

De Coconut mobiele app is beschikbaar

13 oktober 2014
Roelof Reitsma

Teamleider development

Roelof's avatar

Coconut is nu ook als app beschikbaar op je telefoon met Android of iOS. Met Coconut op je mobiele device loopt het gesprek door. Neem je collega’s, bestanden en gesprekken mee. Op of buiten het kantoor, tijdens of buiten werktijd.

 

Vorig jaar kondigden we de app al aan. Door ons team van ontwikkelaars is sindsdien hard gewerkt aan dit eindresultaat. Waarom hebben we deze app ontwikkeld? En wat kun je ermee?

De Coconut mobiele app, voor moderne manieren van samenwerken

We zien dat mobiele apparaten zoals smartphones in steeds meer organisaties een rol spelen in het verbinden van medewerkers met elkaar, en met de organisatie. Bijvoorbeeld wanneer men thuis werkt, of op locatie.

 

Medewerkers moeten any place, any time hun werk kunnen doen, met het device dat het beste bij hun werk past. ‘Choose your own device’ (cyod), heet dat. Wij zijn van mening dat organisaties hun medewerkers daarin moeten ondersteunen. Dat is de manier om makkelijk samenwerken te verwezenlijken.

 

De app is vanuit die ondersteunende gedachte gerealiseerd: het maakt nu niet meer uit met welk device je werkt, Coconut is er klaar voor. Zo helpt Coconut mensen in organisaties te laten bloeien door kennis te organiseren, en effectieve communicatie te faciliteren. Met de Coconut-app kan dit straks plaats- en tijdonafhankelijk.

Wat kun je ermee?

Netwerkberichten in de Coconut mobiele app

Met de Coconut app weet je altijd wat er speelt.

    

Het gesprek loopt door

Download de Coconut app voor iOS nu in de App Store.
De Coconut mobiele Android app in de Google Play store
Met de Coconut-app loopt het gesprek door. Zo maakt Coconut kennisdelen en samenwerken makkelijker. Haal hem direct voor je Android telefoon in de Playstore of voor je iPhone in de iOS App Store! De Coconut Mobile app is gratis te gebruiken voor al onze klanten.

 

Nieuwsgierig naar wat Coconut en de app voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Anke.