Zelf ervaren

Coconut op het MIT Symposium 2014 met itSMF

24 november 2014
Stijn Dijkers

Marketing & communicatie

Stijn's avatar

Na een geslaagde eerste editie wordt dit jaar het tweede Nationaal Management & IT Symposium (MIT Symposium) georganiseerd op donderdag 11 december 2014. Hét leidende evenement op het gebied van IT & Management.

 

Zes grote toonaangevende IT-organisaties slaan wederom de handen ineen en bieden dit jaar een aantrekkelijk platform met interessante onderwerpen, sprekers en sessies over business, innovatie en IT.

 

Een van deze toonaangevende vakverenigingen is itSMF, een van onze Coconut klanten en waar wij vanuit OGD partner van zijn middels een gold sponsorschap. Kom ons op het symposium in Bussum bezoeken om zelf te ervaren hoe de leden van itSMF Coconut gebruiken! Inschrijven via de website van het evenement.