Zelf ervaren

Evenementen

Aankomende evenementen

Hét Noordelijk Intranetsymposium 2015

Welke mogelijkheden zijn er anno 2015 op het gebied van sociaal intranet? Wat levert een sociaal intranet in de praktijk op? En hoe pak je de implementatie stap-voor-stap aan? Dat zijn de centrale vragen tijdens de derde editie van Hét Noordelijk Intranetsymposium in Groningen.

 

Een ideaal moment om je te verdiepen in het onderwerp, voor iedereen die zich bezighoudt met sociaal intranet of de aanschaf van een sociaal intranet overweegt. De sprekers vertellen over concrete gevallen, geven handvatten en duidelijke voorbeelden waar je echt iets aan hebt. 

 

Wij zijn aanwezig met Coconut: kom op onze stand met ons in gesprek over wat Coconut voor jouw organisatie kan betekenen. Aanmelden voor het evenement op de site van de organisator.

Afgelopen evenementen

Praktijkcongres Interne Communicatie 2015

Praktijkcongres Interne Communicatie is al jaren het grootste IC-congres. Op dinsdag 14 april komen meer dan 200 bezoekers bijeen in Spant! in Bussum rondom het thema 'hoe zet je medewerkers in hun communicatiekracht?'

 

Dit jaar is sociaal intranet op het congres een leading trend. Kom onze stand bezoeken en we denken aan de hand van jouw case mee hoe sociaal intranet jouw interne communicatie kan versterken. Aanmelden op de site van het congres.

 

Sessie op Zorg & ICT 2015

Hoe maak je het samenwerken met diverse stakeholders makkelijker? Hoe zorg je ervoor dat de benodigde informatie voor iedereen centraal, transparant toegankelijk is? Hoe haak je jouw collega's aan? En hoe kom je tot gewenste resultaten?

Namens OGD ict-diensten deelt Anke deelt het perspectief van onze klanten in deze sessie op woensdag 18 maart op Zorg & ICT 2015. Aan de hand van drie klantencases zal zij samen met de klant haar verhaal doen over haar ervaring met decentralisatie, zelfsturende teams en online samenwerking binnen de zorg. Lees meer en meld u kosteloos aan voor deze sessie.

Zorg & ICT 2015

Dé jaarlijkse vakbeurs voor ICT en innovatie binnen de zorg & welzijn, 18 t/m 20 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Zorgprofessionals vinden op Zorg & ICT 2015 de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisering van de zorg.

 

Wij zijn aanwezig op de stand van OGD ict-diensten. Kom ons daar bezoeken voor onze visie op sociale tooling voor interne communicatie in de zorg. Meld u kosteloos aan op de site van Zorg & ICT.

Congres Intranet 2015

Dit jaar alweer de zevende editie van hét intranetevenement van het jaar, op dinsdag 17 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Het Congres Intranet brengt alle beroepsgroepen samen die bezig zijn met intranet, enterprise social media, kennismanagement en de digital workplace.

 

Kom naar onze stand met uw case en wij denken met u mee over hoe Coconut in uw situatie oplossingen kan bieden voor uw behoeften. We laten u ook graag meer van de nieuwste versie van Coconut zien. We bieden als evenementpartner 25% korting op de aanmelding.

Nationaal Management & IT Symposium 2014

Na een geslaagde eerste editie is er dit jaar het tweede Het Nationaal Management & IT Symposium. Hét leidende evenement op het gebied van IT & Management.

 

Zes grote toonaangevende IT-organisaties slaan wederom de handen ineen en bieden dit jaar een aantrekkelijk platform met interessante onderwerpen, sprekers en sessies over business, innovatie en IT.

 

Een van deze toonaangevende vakverenigingen is itSMF, een van onze Coconut klanten en waar wij vanuit OGD partner van zijn middels een gold sponsorschap. Kom ons op het symposium in Bussum bezoeken zelf te ervaren hoe de leden van itSMF Coconut gebruiken! Inschrijven via de website.

Social Tooling Experience

Donderdag 18 september organiseren wij de Social Tooling Experience, over online samenwerken, kennismanagement en sociaal intranet.

 

Een interactieve en informatieve middag met een tropisch thema waarin u van en met vakgenoten en experts leert over de vragen die op dit moment spelen in uw organisatie. Lees meer over de Social Tooling Experience.

Overheid & ICT 2014

Overheid & ICT is hét platform voor ICT-toepassingen en –diensten voor de overheid. Op de beurs tonen ruim 100 exposanten producten en oplossingen die inspelen op de laatste ICT-trends binnen de branche. Aan bod komen onder andere producten en diensten voor software, hardware, infrastructuur, IT-beheer, onderhoud en webdiensten. Naast de noviteiten van de exposanten kunt u ook deelnemen aan tal van activiteiten en het uitgebreide congresprogramma. De beurs is bovendien dé plek om te netwerken en te leren hoe andere bedrijven en instellingen probleemoplossend te werk gaan. Meld u kosteloos aan op site van Overheid & ICT en kom ons bezoeken!

Zorg & ICT 2014

Zorg & ICT is dé jaarlijkse vakbeurs voor ICT en innovatie binnen de zorg. Zorgprofessionals vinden er de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisering van de zorg.

 

Kom langs bij onze intranet dokters voor een diagnose over de interne communicatie en tooling van uw organisatie. Meld u aan op site van Zorg & ICT.

Congres Intranet 2014

Hét intranetevenement van het jaar. Kom naar onze stand met uw case en wij denken met u mee over hoe Coconut in uw situatie oplossingen kan bieden voor uw behoeften. We laten u ook graag meer van de nieuwste versie van Coconut zien.

 

U kunt zich aanmelden op de site van Congres Intranet. Daar vindt u ook meer informatie over het congres. Nu nieuwsgierig naar Coconut? Klik dan rond in onze live demo.

Nationaal Management & IT Symposium 2013

Het Nationaal Management & IT Symposium 2013 stelt zich als doel één leidend evenement aan te bieden op het gebied van IT & Mangement. Zes Nederlandse IT-vakverenigingen slaan de handen ineen en bieden dit jaar een aantrekkelijk platform met interessante onderwerpen, sprekers en sessies.

 

Een van deze toonaangevende vakverenigingen is itSMF, een van onze Coconut klanten en waar wij vanuit OGD partner van zijn middels een gold sponsorschap.

 

Het thema van het evenement is ‘co-create’, een onderwerp waar Coconut erg goed in past. Kom ons op het symposium in Bussum bezoeken om zelf te ervaren hoe Coconut co-creëren mogelijk maakt! Inschrijven via de website.

Tooling Event 2013

Het Tooling Event heeft zich bewezen als dé ontmoetingsplaats en beurs voor ict-managers en ict-professionals op het gebied van ict-beheer. Op woensdag 30 oktober & donderdag 31 is OGD aanwezig met Coconut.

Kom ons bezoeken op stand E041 in hal 1. Daar denken we graag mee over uw case en hoe Coconut in uw situatie oplossingen kan bieden voor uw behoeften. We laten u ook graag meer van Coconut zien.

Jam Sessions 2013

Na het succes van afgelopen jaar, organiseren we ook dit jaar een aantal Coconut Jam Sessions door het hele land.

 

Tijdens een informatieve en interactieve middag bij u in de regio denken we samen met u en uw vakgenoten na over het antwoord op vragen die op dit moment spelen in uw organisatie. Lees meer over de invulling van het programma.

 

Welke Jam Session bezoekt u?

Deelname is geheel gratis en kan in

  • Delft op vrijdag 14 juni of
  • Utrecht op donderdag 20 juni.

Aan welke Jam Sessions wilt u deelnemen? Kies welke datum en locatie u het beste schikken.

Congres Intranet 2013

Het Congres Intranet is dé intranetupdate van het jaar.

 

Kom naar onze stand met uw case en wij denken met u mee over hoe Coconut in uw situatie oplossingen kan bieden voor uw behoeften. We laten u ook graag meer van Coconut zien.

 

U kunt zich aanmelden op de site van Congres Intranet. Daar vindt u ook meer informatie over het congres.

 

Nu nieuwsgierig naar Coconut? Klik dan rond in onze live demo.

itSMF Jaarcongres 2012

Hét netwerkevenement op het gebied van servicemanagement

Op 22 en 23 november vindt het itSMF jaarcongres 2012 plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Het jaarcongres is het hoogtepunt van het itSMF jaar. Honderden bezoekers komen om er te netwerken, de laatste nieuwtjes uitwisselen en luisteren naar interessante sprekers. 
 
OGD is met Coconut als gold-sponsor van itSMF aanwezig. Wij vertellen graag over Coconut en geven bovendien demonstraties. Daarnaast delen wij onze ervaringen op het gebied van servicemanagement bij onze klanten en vertellen wij over de mogelijkheden van het uitbesteden van een servicedesk.
 
De doelgroep van het itSMF Jaarcongres bestaat uit iedereen die zich in het vakgebied servicemanagement wil ontwikkelen. Dat is een brede groep van CIO’s, consultants, project- en servicemanagers tot jonge ambitieuze talenten. We zien u graag terug op 22 en 23 november.
 
Meer informatie over het Jaarcongres is te lezen op http://jaarcongres.itsmf.nl/.

Coconut Jam Session

Vooraankondiging van een nieuw evenement van OGD ict-diensten

 
We beginnen met de keuze van itSMF voor Coconut. Daarna volgt een sessie over de implemetatie van een sociale tools binnen grote organisaties. We eindigen met de visie van Coconut voor de toekomst gevolgd door een echte Jam Session.
Verder demonstreren we de nieuwste features van Coconut, het sociale intranet van OGD.
De middag begint met een lunch en eindigt met een netwerkborrel.
De locatie en het exacte programma volgen nog.
Aanmelding is gratis.

TOPdesk Symposium

Op 15 mei 2012 vindt het TOPdesk Symposium plaats, een evenement op het gebied van IT-, FM- en HR-servicemanagement. Coconut is hier aanwezig met een stand waar de 1500 bezoekers terecht kunnen voor demonstraties, informatie en advies van ons private social network. 

 

Overheid en ICT

Overheid & ICT is hét platform voor ict-toepassingen en -diensten voor de overheid.

Zorg & ICT 2015

Dé jaarlijkse vakbeurs voor ICT en innovatie binnen de zorg & welzijn, 18 t/m 20 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Zorgprofessionals vinden op Zorg & ICT 2015 de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisering van de zorg.

 

Wij zijn aanwezig op de stand van OGD ict-diensten. Kom ons daar bezoeken voor onze visie op sociale tooling voor interne communicatie in de zorg. Meld u kosteloos aan op de site van Zorg & ICT.

Congres Intranet 2012

Het Congres Intranet geeft managers, communicatieprofessionals en ict'ers antwoord op vragen als:

  • Hoe kan een intranet opgezet worden?
  • Wat is een sociaal intranet?
  • Hoe kan een intranet kosten besparen?
  • Hoe zorgt een intranet voor binding?