Zelf ervaren

Coconut op het Congres Intranet 2015

15 januari 2015
Stijn Dijkers

Marketing & communicatie

Stijn's avatar

Dit jaar alweer de zevende editie van hét intranetevenement van het jaar. Het Congres Intranet brengt alle beroepsgroepen samen die bezig zijn met intranet, enterprise social media, kennismanagement en de digital workplace.

 

Congres Intranet is ieder jaar met ruim 600 deelnemers uitverkocht en wordt dit jaar gehouden op dinsdag 17 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

25% Korting op de entreeprijs via Coconut

Bezoek het congres en kom naar onze stand met uw case en wij denken met u mee over hoe Coconut in uw situatie oplossingen kan bieden voor uw behoeften. We laten u ook graag meer van de nieuwste versie van Coconut zien. Meld u aan op de site van het Congres Intranet 2015. Wij bieden als evenementpartner 25% korting op de entreeprijs van €295,-. Gebruik daarvoor de kortingscode C6C6NT tijdens het aanmelden.

Programma

Keynotesprekers dit jaar zijn Dave Gray, Jane McConnell, Roos van Vugt en Peter Hinssen. Zij spreken over onderwerpen als de kracht van een netwerkorganisatie, het belang van leiderschap in een digital workplace omgeving en change management om social business mogelijk te maken.

 

Naast deze keynotes bestaat het middagprogramma uit een groot aantal parallelsessies waarin organisaties hun eigen intranet of digital workplace presenteren. Thema’s zijn onder meer search, governance, intranet content management, social media, mobile en BYOD, e-HRM, SharePoint en Office365.