Zelf ervaren

Coconut op Zorg & ICT 2015

15 januari 2015
Stijn Dijkers

Marketing & communicatie

Stijn's avatar

Zorg & ICT is dé jaarlijkse vakbeurs voor ICT en innovatie binnen de zorg. Zorgprofessionals vinden op Zorg & ICT 2015 de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisering van de zorg. Dit jaar wordt de beurs gehouden van woensdag 18 t/m vrijdag 20 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

Wij zijn met Coconut aanwezig op de stand van OGD ict-diensten. Kom ons daar bezoeken voor onze visie op sociale tooling voor interne communicatie in de zorg. Ook presenteren we een sessie rondom decentralisatie in de zorg. Meld u kosteloos aan op de site van Zorg & ICT.

Sessie 'Drie verhelderende perspectieven op decentralisatie, zelfsturende teams en online samenwerking'

Hoe maak je het samenwerken met diverse stakeholders makkelijker? Hoe zorg je ervoor dat de benodigde informatie voor iedereen centraal, transparant toegankelijk is? Hoe haak je jouw collega's aan? En hoe kom je tot gewenste resultaten?

Namens OGD ict-diensten deelt Anke deelt het perspectief van onze klanten in deze sessie op woensdag 18 maart op Zorg & ICT 2015. Aan de hand van drie klantencases zal zij samen met de klant haar verhaal doen over haar ervaring met decentralisatie, zelfsturende teams en online samenwerking binnen de zorg. Meld u kosteloos aan voor deze sessie.

Programma

IT-oplossingen zijn in de zorg hard nodig om flexibiliteit, efficiëntie en klanttevredenheid te kunnen garanderen en de omvorming van zorgprocessen te ondersteunen. EPD/ECD, domotica en eHealth kunnen het voor veel mensen mogelijk maken langer zelfstandig te zijn. Thuis of in een zorginstelling. Ook biedt ICT efficiënte en transparante oplossingen om kennis en informatie te delen en zichtbaar te maken.

 

Naast onze stand met OGD en andere exposanten, zijn er talloze enerverende workshops en sessies rondom best practices en kennisdeling. Bekijk het complete programma.